Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
      Μια ακόμα σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και με την ευκαιρία αυτή  θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον σύλλογο των γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας για την συμπαράστασή του στο έργο μας.
      Με αφορμή την  προσφορά ενός διαδραστικού  πίνακα προς το νηπιαγωγείο, ο σύλλογος γονέων απέδειξε ακόμη μια φορά τη μεγάλη  ευαισθησία του για τα παιδιά  και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους.
     Συμμετέχει όποτε του ζητηθεί και με όποιο  τρόπο μπορεί, στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου να ενσωματώνουν στην παιδαγωγική διαδικασία καλές και καινοτόμες πρακτικές, που έχουν σχέση με τις νέες τεχνολογίες.
    Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες, σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.
    Ο Σύλλογος Γονέων/ Κηδεμόνων όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλλει τόσο  στην αισθητική αναβάθμιση των χώρων του σχολείου μας με ποικίλες παρεμβάσεις  (βάψιμο, παιδική χαρά, κουρτίνες – χαλιά κλπ.) όσο και στην εκπαιδευτική διαδικασία (αγορά βιβλίων, εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού υλικού, συμμετοχή σε εκπαιδευτικές επισκέψεις κλπ.).
   Επιβεβαιώνεται  έτσι γι’ άλλη μια φορά ότι η αρμονική σχέση και η άριστη συνεργασία ανάμεσα σε γονείς και σχολείο, είναι  απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την πρόοδο των παιδιών μας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου